Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Κόμμωση

Gaia

Η Κόμμωση Η Γαία είναι ένα μεγαλοπρεπές θαύμα σχεδιασμού για την ενδυναμωμένη θεά της σύγχρονης κοινωνίας. Η χλιδή και η προκλητική ήταν τα βασικά στοιχεία που συντίθενται μαζί για να σχηματίσουν μια εξαιρετική παρουσία. Η μετάβαση από τα «κέρατα-φτερά» στην αλυσίδα «ωμέγα» δίνει σε αυτό το κομμάτι μια δυναμική σιλουέτα πέρα από τα όρια του σχεδιασμού κοσμημάτων.

Όνομα έργου : Gaia, Όνομα σχεδιαστών : Herman Francisco Delos Santos, Όνομα πελάτη : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Η Κόμμωση

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.