Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Διπλός Νιπτήρας

4Life

Ο Διπλός Νιπτήρας Ο νιπτήρας 4Life Double τοποθετείται στα μπάνια με τη συμπαγή του μορφή και τη λειτουργική του χρήση. Ο νιπτήρας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στον χρήστη του την ευκαιρία να χρησιμοποιεί το προϊόν ως μονή λεκάνη και διπλή λεκάνη ταυτόχρονα. Σε μία χρήση λεκάνης, το προϊόν παρέχει μια μεγάλη περιοχή ραφιών. Κατά τη χρήση διπλής λεκάνης, το ράφι ακυρώνεται και σχηματίζεται μια νέα λεκάνη και έτσι ο νιπτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από δύο άτομα ταυτόχρονα. Με την ακύρωση του ραφιού, το ράφι που δεν χρησιμοποιείται πια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ράφι σε έπιπλα μπάνιου με στοιχεία στήριξης που παρέχονται όταν ζητηθεί.

Όνομα έργου : 4Life, Όνομα σχεδιαστών : SEREL Seramic Factory, Όνομα πελάτη : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Ο Διπλός Νιπτήρας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.