Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Προηγμένη Μεταφορά

Fiaker 2.0

Η Προηγμένη Μεταφορά Σε πολλές πόλεις οι παραδοσιακές εκδρομές με πούλμαν έρχονται με ένα μεγάλο πρόβλημα με τη μορφή απορριμμάτων αλόγων. Ως πρώτη βασική απαίτηση, το Fiaker 2.0 επιλύει τη ρύπανση του δρόμου που παράγεται από περιηγήσεις με πούλμαν σε πόλεις. Επιπλέον, αναπτύσσεται ένα συγκεκριμένο σχέδιο για μια άμαξα, ακολουθώντας τις κλασικές καμπίνες στην επίσημη αισθητική τους παρά το ότι έχει τη δική της μοντέρνα και ενημερωμένη μορφή. Η πρόκληση είναι να παρουσιάσουμε μια σύγχρονη και οικολογική αντίληψη, που μεταδίδει ακόμα την τυπική αίσθηση μιας περιοδείας με πούλμαν. Ο κύριος στόχος είναι να καταστούν οι εκδρομές με πούλμαν πιο ελκυστικές για τους πελάτες μέσω καινοτόμου σχεδιασμού.

Όνομα έργου : Fiaker 2.0, Όνομα σχεδιαστών : Michael Hofbauer, Όνομα πελάτη : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Η Προηγμένη Μεταφορά

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.