Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Είναι Μια Κρεμαστή Στοίβα Wc

SEREL Purity

Είναι Μια Κρεμαστή Στοίβα Wc Ενώ το μπολ τουαλέτας Purity μπαίνει στην κυριαρχία των μαλακών μεταβάσεων, αφήνει επίσης απλές και ελάχιστες αύρες στο περιβάλλον. Όχι μόνο επηρεάζει τον χρήστη του με την αισθητική του, αλλά επίσης συναντά την καθαριότητα και την αθωότητα και σέβεται τη φύση. Η γενική προσέγγιση του σχεδιασμού του σετ καλύμματος καθίσματος με εύκολη αποσυναρμολόγηση, μηχανισμός κλειδώματος σετ καθισμάτων τουαλέτας είναι κουμπιά ελέγχου λειτουργίας που θα εισαχθούν στο εσωτερικό μέρος του σετ καλύμματος. Τα κουμπιά που έρχονται σε επαφή με τον χρήστη τοποθετούνται στις περιοχές που είναι πιο δύσκολο να λερωθούν, οπότε αυτό παρέχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα όσον αφορά την υγιεινή.

Όνομα έργου : SEREL Purity, Όνομα σχεδιαστών : SEREL Seramic Factory, Όνομα πελάτη : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Είναι Μια Κρεμαστή Στοίβα Wc

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.