Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σύστημα Ελέγχου Πλοίων

GE’s New Bridge Suite

Το Σύστημα Ελέγχου Πλοίων Το αρθρωτό σύστημα ελέγχου πλοίων της GE έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τόσο σε μεγάλα όσο και σε ελαφριά σκάφη, παρέχοντας διαισθητικό έλεγχο και σαφή οπτική ανάδραση. Η νέα τεχνολογία εντοπισμού θέσης, τα συστήματα ελέγχου κινητήρα και οι συσκευές παρακολούθησης επιτρέπουν στα πλοία να πραγματοποιούνται με ακρίβεια ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η πίεση στον χειριστή καθώς τα σύνθετα χειροκίνητα χειριστήρια αντικαθίστανται με νέα τεχνολογία οθόνης αφής. Μια ρυθμιζόμενη οθόνη μειώνει τις αντανακλάσεις και βελτιστοποιεί την εργονομία. Όλες οι κονσόλες έχουν ενσωματωμένες χειρολαβές για χρήση σε δύσκολες θάλασσες.

Όνομα έργου : GE’s New Bridge Suite, Όνομα σχεδιαστών : LA Design , Όνομα πελάτη : GE.

GE’s New Bridge Suite Το Σύστημα Ελέγχου Πλοίων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.