Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Επιτραπέζια Λάμπα

M.T.F. ( My True Friend)

Επιτραπέζια Λάμπα Η μοναδικότητα του λαμπτήρα MTF (My True Friend) με τη μορφή ενός σκύλου είναι ότι, πρώτον, μπορεί να χωρέσει σχεδόν οποιαδήποτε διακόσμηση, από το χαρούμενο, ζεστό παιδικό δωμάτιο και τελειώνει με κρύο επίσημο γραφείο εργασίας. Δεύτερον, έχει έναν μοναδικό συνδυασμό υλικών - ξύλο, πλαστικό, μέταλλο, γυαλί που δημιουργεί ένα στυλ σύντηξης. Το τρίτο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι ότι, δεν μπορούν όλοι οι λαμπτήρες να έχουν περιστρεφόμενο βραχίονα με 360 μοίρες και ελεύθερη κλίση από οποιαδήποτε γωνία. Επίσης, η λάμπα μας παρέχει δυνατότητα άκαμπτης στερέωσης με τις άνετες εργονομικές κλειδαριές.

Όνομα έργου : M.T.F. ( My True Friend), Όνομα σχεδιαστών : Taras Zheltyshev, Όνομα πελάτη : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Επιτραπέζια Λάμπα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.