Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ρολόι

Hamon

Ρολόι Το Hamon είναι ένα ρολόι κατασκευασμένο από ένα επίπεδο και στρογγυλό πηγούνι και νερό. Τα χέρια του ρολογιού περιστρέφονται και ανακατεύουν απαλά το νερό κάθε δευτερόλεπτο. Η συμπεριφορά της επιφάνειας του νερού είναι μια συνεχής αλληλεπικάλυψη των κυματισμών που παράγονται από το παρελθόν έως σήμερα. Η μοναδικότητα αυτού του ρολογιού είναι να δείξει όχι μόνο την παρούσα ώρα αλλά και τη συσσώρευση και εξασθένιση του χρόνου που υποδεικνύεται από την επιφάνεια του νερού που αλλάζει κάθε στιγμή. Το Hamon πήρε το όνομά του από την ιαπωνική λέξη «hamon», που σημαίνει κυματισμούς.

Όνομα έργου : Hamon, Όνομα σχεδιαστών : Kensho Miyoshi, Όνομα πελάτη : miyoshikensho.

Hamon Ρολόι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.