Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Ετικέτες

Stumbras Vodka

Οι Ετικέτες Αυτή η κλασική συλλογή βότκας του Stumbras αναβιώνει την παλιά λιθουανική παράδοση της βότκας. Ο σχεδιασμός κάνει ένα παλιό παραδοσιακό προϊόν κοντά και σχετικό με τον σημερινό καταναλωτή. Το πράσινο γυάλινο μπουκάλι, χρονολογείται σημαντικό για τη λιθουανική βότκα, θρύλοι βασισμένοι σε αληθινά γεγονότα και ευχάριστες, εντυπωσιακές λεπτομέρειες - η καμπυλωτή μορφή που θυμίζει παλιές φωτογραφίες, η κεκλιμένη μπάρα στο κάτω μέρος που συμπληρώνει την κλασική συμμετρική σύνθεση, και τις γραμματοσειρές και τα χρώματα που μεταδίδουν την ταυτότητα κάθε υπο-μάρκας - όλα κάνουν την παραδοσιακή συλλογή βότκας ανεπιτήδευτη και ενδιαφέρουσα.

Όνομα έργου : Stumbras Vodka, Όνομα σχεδιαστών : Asta Kauspedaite, Όνομα πελάτη : Stumbras.

Stumbras Vodka Οι Ετικέτες

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.