Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ξενοδοχείο

Sheraton Bursa

Το Ξενοδοχείο Το κινούμενο σχέδιο πρέπει να είναι ένα ευρύ φάσμα μοντελοποίησης που παρέχει καθοδήγηση σε κάθε μέρος του ξενοδοχείου. Διάφοροι κοινόχρηστοι χώροι όπως το λόμπι, αίθουσες συνεδριάσεων, το κεντρικό εστιατόριο, το Fitness & Spa Center, το χαμάμ και τα τουρκικά λουτρά VIP, αίθουσες μασάζ , το executive lounge, η πισίνα, οι χώροι ανάπαυσης και, επιπλέον, τα standard δωμάτια, οι σουίτες, η προεδρική σουίτα διαμορφώθηκαν σε 4 μήνες. Όλες οι περιοχές με μοντελοποίηση μετατράπηκαν σε κινούμενα σχέδια 4,30 δευτερολέπτων 6750 καρέ μετά από μια διαδικασία απόδοσης εξήντα ημερών. Αυτό το κινούμενο σχέδιο έγινε σημαντικό στοιχείο για την εισαγωγή του Sheraton Bursa.

Όνομα έργου : Sheraton Bursa, Όνομα σχεδιαστών : Ayhan Güneri, Όνομα πελάτη : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Το Ξενοδοχείο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.