Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Baan Citta

Κατοικία Η βασική ιδέα σχεδίασης ήταν να δημιουργήσει μια Σαμπάλα στη Γη - ένα μυθικό βασίλειο που περιγράφεται ως «Αγνή γη» σε αρχαία βουδιστικά κείμενα. Οι Βουδιστές πιστεύουν ότι η δημιουργία της Σαμπάλα είναι η δημιουργία του απόλυτου πνευματικού παραδείσου. Μία από τις πιο ήρεμες αλλά εκπληκτικές πτυχές του σχεδιασμού Baan Citta είναι η χρήση χρώματος. Συντηρητικά, τα ουδέτερα χρώματα είναι το κυρίαρχο συνδυασμό χρωμάτων που επιλέγουν οι σχεδιαστές για μοντέρνα σπίτια. Το Baan Citta καταδεικνύει τη νεωτερικότητα των χαρτιών του χρώματος σε μια ουδέτερη παλέτα ανάμεσα στα χρώματα της Γης στη φύση.

Όνομα έργου : Baan Citta, Όνομα σχεδιαστών : Catherine Cheung, Όνομα πελάτη : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Κατοικία

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.