Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυθρόνα

Baralho

Πολυθρόνα Η πολυθρόνα Baralho έχει ένα εντυπωσιακό σύγχρονο ντιζάιν που αποτελείται από αγνές μορφές και ευθείες γραμμές. Κατασκευασμένη από πτυχώσεις και συγκολλήσεις στην βουρτσισμένη πλάκα αλουμινίου, αυτή η πολυθρόνα ξεχωρίζει για την τολμηρή εφαρμογή της που προκαλεί την αντοχή του υλικού. Είναι σε θέση να συνδυάσει, σε ένα στοιχείο, την ομορφιά, την ελαφρότητα και την ακρίβεια των γραμμών και των γωνιών.

Όνομα έργου : Baralho, Όνομα σχεδιαστών : FLÁVIO MELO FRANCO, Όνομα πελάτη : FLAVIO FRANCO STUDIO.

Baralho Πολυθρόνα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.