Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ρολόι

Ring Watch

Το Ρολόι Το Ring Watch αντιπροσωπεύει τη μέγιστη απλοποίηση ενός παραδοσιακού ρολογιού χειρός μέσω της εξάλειψης αριθμών και χεριών υπέρ των δύο δαχτυλιδιών. Αυτός ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός προσφέρει καθαρή και απλή εμφάνιση που παντρεύεται τέλεια με την εντυπωσιακή αισθητική του ρολογιού. Η κορώνα υπογραφής του παρέχει ακόμα ένα αποτελεσματικό μέσο για την αλλαγή της ώρας, ενώ η κρυφή οθόνη του e-ink δείχνει τις ζωντανές ζώνες χρωμάτων με εξαιρετικό ορισμό, διατηρώντας τελικά μια αναλογική όψη ενώ παράλληλα παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Όνομα έργου : Ring Watch, Όνομα σχεδιαστών : Javier Vallejo Garcia, Όνομα πελάτη : JVG - Javier Vallejo Garcia.

Ring Watch Το Ρολόι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.