Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σετ Καφέ

Relax

Σετ Καφέ Ο πρωταρχικός σκοπός του σετ είναι να ενθαρρύνει την τροφή των σχέσεων. Στόχος του είναι να φέρει πίσω την παλιά παράδοση της κατανάλωσης καφέ στον σημερινό γρήγορο κόσμο. Το σύνολο του βιομηχανικού σκυροδέματος και της λεπτής πορσελάνης δημιουργεί μια ασυνήθιστη αντίθεση και οι διαφορετικές υφές τονίζουν το ένα το άλλο. Ο σκοπός της σχέσης ενίσχυσης του σετ εκδηλώνεται στις συμπληρωματικές μορφές των αντικειμένων. Δεδομένου ότι τα φλιτζάνια δεν μπορούν να σταθούν μόνα τους, μόνο όταν τοποθετούνται στον κοινόχρηστο δίσκο τους, το σετ καφέ παροτρύνει τους ανθρώπους να συνομιλούν μεταξύ τους ενώ πίνουν καφέ.

Όνομα έργου : Relax, Όνομα σχεδιαστών : Rebeka Pakozdi, Όνομα πελάτη : Pakozdi.

Relax Σετ Καφέ

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.