Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συνδυασμός Κλειδαριάς Τσάντα

The Colored Lock Bag

Συνδυασμός Κλειδαριάς Τσάντα Η «κλειδαριά» είναι χρωματιστή συνδυαστική κλειδαριά. Οι άνθρωποι μπορούν να ανοίξουν την τσάντα με χρωματικούς αγώνες, όχι μόνο με αριθμούς. Αυτά τα αξεσουάρ μόδας χρησιμοποιούνται για τσάντες. Μπορούν να φτιαχτούν διάφορα εξωτερικά σχέδια τσαντών και οι άνθρωποι μπορούν να ταυτοποιήσουν αυτές τις τσάντες με χρωματιστή συνδυαστική κλειδαριά. Οι χρήστες κάνουν τον δικό τους έγχρωμο κωδικό πρόσβασης για να προσαρμόσουν τα άτομα. Για την επιτυχία αυτού του έργου, χρησιμοποιήθηκαν πολλές μέθοδοι κατασκευής, όπως ρουζ με αέρα, επεξεργασία δέρματος, στρώσεις χρώματος κ.λπ. Άμεσος σχεδιαστής και κατασκευαστής είναι η Jiwon, Shin.

Όνομα έργου : The Colored Lock Bag, Όνομα σχεδιαστών : jiwon, Shin., Όνομα πελάτη : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Συνδυασμός Κλειδαριάς Τσάντα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.