Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό

Going/Coming

Περιοδικό Με βάση την ιδέα των αναχωρήσεων και των αφίξεων, αυτό το περιοδικό πίνακα χωρίζεται σε δύο μέρη: Going / Coming. Το Going αφορά ευρωπαϊκές πόλεις, ταξιδιωτικές εμπειρίες και συμβουλές για να πάει στο εξωτερικό. Περιλαμβάνει διαβατήριο διασημοτήτων σε κάθε έκδοση. Το διαβατήριο της «Δημοκρατίας των Ταξιδιωτών» έχει προσωπικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο και τη συνέντευξή του. Το ερχόμενο αφορά την ιδέα ότι το καλύτερο από ένα ταξίδι επιστρέφει στο σπίτι. Μιλά για διακόσμηση σπιτιού, μαγείρεμα, δραστηριότητες που σχετίζονται με την οικογένειά μας και άρθρα για να απολαύσουμε καλύτερα το σπίτι μας.

Όνομα έργου : Going/Coming, Όνομα σχεδιαστών : Catarina Jordão, Όνομα πελάτη : .

Going/Coming Περιοδικό

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.