Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Βιομετρική Συσκευή Πρόσβασης Για Ξεκλείδωμα Θυρών

Biometric Facilities Access Camera

Η Βιομετρική Συσκευή Πρόσβασης Για Ξεκλείδωμα Θυρών Μια βιομετρική συσκευή ενσωματωμένη σε τοίχους ή περίπτερα που συλλαμβάνει την ίριδα και ολόκληρο το πρόσωπο και, στη συνέχεια, παραπέμπει σε μια βάση δεδομένων για να προσδιορίσει τα δικαιώματα των χρηστών. Παρέχει πρόσβαση ξεκλειδώνοντας πόρτες ή συνδέοντας τους χρήστες. Οι δυνατότητες σχολίων των χρηστών είναι ενσωματωμένες για εύκολη αυτο-ευθυγράμμιση. Ξαπλώνει αόρατα το μάτι και υπάρχει ένα φλας για χαμηλό φωτισμό. Το μπροστινό μέρος έχει 2 πλαστικά μέρη που επιτρέπουν τα χρώματα δίχρωμου τόνου. Το μικρότερο μέρος τραβάει το μάτι με λεπτή λεπτομέρεια. Η φόρμα απλοποιεί 13 μπροστινά εξαρτήματα σε ένα πιο αισθητικό προϊόν. Είναι για εταιρικές, βιομηχανικές και εγχώριες αγορές.

Όνομα έργου : Biometric Facilities Access Camera, Όνομα σχεδιαστών : Travis Baldwin, Όνομα πελάτη : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Η Βιομετρική Συσκευή Πρόσβασης Για Ξεκλείδωμα Θυρών

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.