Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Trish House Yalding

Κατοικία Ο σχεδιασμός του σπιτιού αναπτύχθηκε σε άμεση ανταπόκριση στον ιστότοπο και την τοποθεσία του. Η δομή του κτηρίου αποτελείται για να αντικατοπτρίζει την γύρω δασώδη περιοχή με τις στήλες τσουγκράνα που αντιπροσωπεύουν τις ακανόνιστες γωνίες κορμών και κλαδιών δέντρων. Μεγάλες εκτάσεις γυαλιού γεμίζουν τα κενά μεταξύ της δομής και σας επιτρέπουν να εκτιμήσετε το τοπίο και το σκηνικό σαν να κοιτάζετε έξω από τους κορμούς και τα κλαδιά των δέντρων. Το παραδοσιακό Kentish ασπρόμαυρο καιρικό σκάφος καιρού αντιπροσωπεύει το φύλλωμα που τυλίγει το κτίριο και περικλείει τους χώρους μέσα.

Όνομα έργου : Trish House Yalding, Όνομα σχεδιαστών : Matthew Heywood, Όνομα πελάτη : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Κατοικία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.