Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εταιρική Ταυτότητα

Predictive Solutions

Η Εταιρική Ταυτότητα Το Predictive Solutions είναι ένας πάροχος προϊόντων λογισμικού για προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία. Τα προϊόντα της εταιρείας χρησιμοποιούνται για να κάνουν προβλέψεις αναλύοντας τα υπάρχοντα δεδομένα. Το σήμα της εταιρείας - τομείς ενός κύκλου - μοιάζει με γραφήματα πίτας και επίσης μια πολύ στυλιζαρισμένη και απλοποιημένη εικόνα ενός ματιού στο προφίλ. Η πλατφόρμα μάρκας "ρίχνει φως" είναι ένας οδηγός για όλα τα γραφικά της μάρκας. Τόσο μεταβαλλόμενες, αφηρημένες μορφές ρευστού όσο και θεματικές απλοποιημένες απεικονίσεις χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα γραφικά σε διάφορες εφαρμογές.

Όνομα έργου : Predictive Solutions, Όνομα σχεδιαστών : Mikhail Puzakov, Όνομα πελάτη : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Η Εταιρική Ταυτότητα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.