Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εγκατάσταση Τέχνης

S.Joao Structure

Η Εγκατάσταση Τέχνης Ο σχεδιασμός αντικατοπτρίζει ένα τυπικό πορτογαλικό φεστιβάλ δρόμου - τοπικά γνωστό ως «S. João ». Καθ 'όλη τη διάρκεια ενός από τα πιο ζωντανά φεστιβάλ της Ευρώπης, οι άνθρωποι του Πόρτο λατρεύουν τον Άγιο Ιωάννη τον «Βαπτιστή», παραδοσιακά τυμπανίζοντας ο ένας τον άλλον με σκόρδο ή μαλακά πλαστικά σφυριά. Χαρακτηρίζεται από το χρώμα των κορδελλών και των σημαιών που γεμίζουν τους δρόμους, μαζί με τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύονται όλη τη νύχτα, το «S. Η δομή João ερμηνεύει αυτήν την ατμόσφαιρα με κρεμαστά σχήματα μπαλόνια που καλύπτονται από ένα ανακλαστικό, γυαλιστερό υλικό.

Όνομα έργου : S.Joao Structure, Όνομα σχεδιαστών : FAHR 021.3, Όνομα πελάτη : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure Η Εγκατάσταση Τέχνης

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.