Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης Hiv

Fight Aids

Η Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης Hiv Ο HIV περιβάλλεται από πολλές φήμες και παραπληροφόρηση. Εκατοντάδες έφηβοι στον κόσμο μολύνονται με τον ιό HIV κάθε χρόνο μέσω σεξουαλικής φύσης χωρίς προφυλάξεις. Ένας πολύ μικρότερος αριθμός εφήβων με HIV γεννήθηκαν από μητέρες που είχαν μολυνθεί. Σήμερα, υπάρχει ελπίδα ότι τα άτομα που ζουν με τον ιό HIV δεν μπορεί ποτέ να αρρωστήσουν, όπως δεν υπάρχει θεραπεία για ιούς όπως το κρυολόγημα και η γρίπη. Οι άνθρωποι που ζουν με τον ιό πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να μην αναλάβουν κινδύνους (όπως σεξ χωρίς προστασία) που θα μπορούσαν να εκθέσουν άλλους στον HIV.

Όνομα έργου : Fight Aids, Όνομα σχεδιαστών : Shadi Al Hroub, Όνομα πελάτη : American University of Madaba.

Fight Aids Η Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης Hiv

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.