Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Οδοντιατρική Καρέκλα Για Παιδιά

ROI

Η Οδοντιατρική Καρέκλα Για Παιδιά Ο σχεδιασμός του ROI δημιουργήθηκε με σκοπό να τραβήξει την προσοχή του τελικού χρήστη, ώστε να τον κάνει να ξεχάσει, αν είναι δυνατόν, τον φόβο και το άγχος που προκαλείται από ιατρική εξέταση. Αυτή η οδοντιατρική μονάδα δεν έχει τεχνολογική λειτουργία διαφορετικά από εκείνα που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά τα στοιχεία που την συνθέτουν έχουν μια νέα εμφάνιση έτσι ώστε να εμπλακεί με θετικό τρόπο στο παιδί να αρχίσει να δημιουργεί σχέση με τον οδοντίατρο.

Όνομα έργου : ROI, Όνομα σχεδιαστών : Roberta Emili, Όνομα πελάτη : Roberta Emili.

ROI Η Οδοντιατρική Καρέκλα Για Παιδιά

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.