Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Ρολογιού

TTMM (after time)

Η Συλλογή Ρολογιού Το ttmm παρουσιάζει συλλογή εφαρμογών ρολογιού, σχεδιασμένο για έξυπνα ρολόγια με ασπρόμαυρες οθόνες 144 × 168 pixel, όπως Pebble και Kreyos. Εδώ θα βρείτε 15 μοντέλα απλών, κομψών και αισθητικών εφαρμογών ρολογιού. Επειδή είναι κατασκευασμένα από καθαρή ενέργεια, μοιάζουν περισσότερο με φαντάσματα παρά με πραγματικά πράγματα. Αυτά τα ρολόγια είναι τα πιο οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον που υπήρξαν ποτέ.

Όνομα έργου : TTMM (after time), Όνομα σχεδιαστών : Albert Salamon, Όνομα πελάτη : TTMM (after time).

TTMM (after time) Η Συλλογή Ρολογιού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.