Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυθρόνα

xifix2base arm-chair-one

Πολυθρόνα Ο σχεδιασμός της πολυθρόνας βασίζεται στο απαιτούμενο ελάχιστο της φυσικής και του υλικού - πραγματοποιείται από έναν ατελείωτο σωλήνα. Η σταθερότητα επιτυγχάνεται με τη μορφή βρόχου. Δεν απαιτούνται περαιτέρω κατασκευές και συνδέσεις. Είναι μια άνετη πολυθρόνα - χωρίς στολίδια και επιπλέον κατασκευές. Αποτελείται από μια μεταλλική σχάρα και ένα κάθισμα, το οποίο επιτρέπει διαφορετικά υλικά όπως ξύλο, μέταλλο, δέρμα, ύφασμα ή Rattan - εξωτερική. Προορίζεται για χώρους χαλάρωσης όπως σαλόνια, ζώνες αναμονής, γραφεία και σαλόνια - μέσα και έξω.

Όνομα έργου : xifix2base arm-chair-one, Όνομα σχεδιαστών : Juergen Josef Goetzmann, Όνομα πελάτη : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Πολυθρόνα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.