Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πιάτο

1hand plate

Το Πιάτο 1 χειροκίνητη το πιάτο: Γίνετε ο καλύτερος διακομιστής. Φέρτε το ποτήρι κρασί και το πιάτο σας μόνο με το ένα χέρι. Το πιάτο είναι ελαφρύ και το μοναδικό σχήμα γαρίδας βρίσκεται με ασφάλεια στην παλάμη του χεριού σας. Πολύ χρήσιμο για κάθε είδους εκδηλώσεις. Πάρτι, δεξιώσεις, γιορτές και άλλα. Πάντα να έχετε ένα ελεύθερο χέρι για να βάζετε νέο νόστιμο φαγητό στο πιάτο, ένα ελεύθερο χέρι για χειραψία ή απλά ένα ελεύθερο χέρι για χειρονομίες. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας και αφήστε τους να απολαύσουν την ξαφνική ευκολία ενός μόνιμου μπουφέ.

Όνομα έργου : 1hand plate, Όνομα σχεδιαστών : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Όνομα πελάτη : Joannes Petersen.

1hand plate Το Πιάτο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.