Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι

The Empress

Δαχτυλίδι Φανταστική ομορφιά πέτρα - πυρό - η ουσία της φέρνει το μεγαλείο και τη σοβαρότητα. Αυτή είναι η ομορφιά και η μοναδικότητα της πέτρας που ταυτοποίησε την εικόνα, που προορίζεται για μελλοντική διακόσμηση. Υπήρχε η ανάγκη να δημιουργηθεί ένα μοναδικό πλαίσιο για πέτρα, που θα τον μεταφέρει στον αέρα. Η πέτρα τραβήχτηκε πέρα από το μέταλλο συγκράτησης. Αυτή η φόρμουλα αισθησιακό πάθος και ελκυστική δύναμη. Ήταν σημαντικό να διατηρηθεί η κλασική ιδέα, υποστηρίζοντας τη σύγχρονη αντίληψη για τα κοσμήματα.

Όνομα έργου : The Empress, Όνομα σχεδιαστών : Victor A. Syrnev, Όνομα πελάτη : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Empress Δαχτυλίδι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.