Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Shisha

Shapes hookah

Το Shisha 1) μοναδικός σχεδιασμός 2) ευρεία χρήση ανοξείδωτου χάλυβα 3) φυσητό γυαλί σε σχήμα για μέγιστη επαφή καπνού / υγρού 4) ψεκαστήρας στην άκρη της φλάντζας για ακόμη μεγαλύτερη επαφή καπνού / υγρού 5) η βαλβίδα μπορεί να αντικατασταθεί από δεύτερο σωλήνα 6) το καπνό έχει σχήμα καπνού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά αποτρέπει την υπερθέρμανση του καπνού, ο καπνός δεν πρέπει να στραγγίζεται Κανένας κίνδυνος σκουριάς ή σήψης, η σιλικόνη δεν απορροφά γεύσεις

Όνομα έργου : Shapes hookah, Όνομα σχεδιαστών : Shapes, Forta Group llc, Όνομα πελάτη : Shapes hookahs.

Shapes hookah Το Shisha

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.