Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κρεμαστό Φως

Prometheus ILight

Το Κρεμαστό Φως Το έργο καταγράφει τη στιγμή κατά την οποία ο Προμηθέας έκλεψε γνώση από τους Θεούς ώστε να μπορεί να το μοιραστεί με την ανθρωπότητα. Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμεύει ως προστατευτικό κέλυφος. Το φως από τη σφαίρα είναι ζεστό επειδή είναι μόνο ένα κλάσμα. Ο κύβος αντιπροσωπεύει την πηγή, τους ίδιους τους Θεούς και είναι εξοπλισμένος με μια λωρίδα LED, δημιουργώντας κρύο φως, το όριο μεταξύ των δύο επιπέδων ύπαρξης και αντίληψης.

Όνομα έργου : Prometheus ILight, Όνομα σχεδιαστών : Ionut Sur, Όνομα πελάτη : Ionut Sur.

Prometheus ILight Το Κρεμαστό Φως

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.