Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βρύση

Amphora

Βρύση Το Amphora serie έχει σχεδιαστεί για να συνδέει το παρελθόν και το μέλλον και δίνει την ευκαιρία να ζήσετε τις βασικές και λειτουργικές μορφές των αρχαίων χρόνων. Δεν ήταν εύκολο όπως σήμερα να κάνουμε προσβάσιμο νερό πηγής ζωής μας εκείνες τις μέρες. Η ασυνήθιστη μορφή του Faucet προέρχεται από αιώνες πριν από σήμερα, αλλά η κασέτα εξοικονόμησης νερού φέρνει αύριο. Βρύση ρετρό σχεδιασμένη από βρύσες του δρόμου της αρχαίας εποχής και φέρνει αισθητική στα μπάνια σας.

Όνομα έργου : Amphora, Όνομα σχεδιαστών : E.C.A. Design Team, Όνομα πελάτη : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Amphora Βρύση

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.