Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Ηλεκτρικής Πρίζας

Easy Socket

Ο Σχεδιασμός Της Ηλεκτρικής Πρίζας Τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, τα προσωρινά άτομα με ειδικές ανάγκες και επίσης τα υγιή άτομα αποτελούν τη βάση αυτού του θέματος. Ωστόσο, το κοινό-στόχος μου ήταν εκείνοι που δεν είχαν τα χέρια, τα χέρια, τα δάχτυλά τους ή τα άτομα με προσωρινή αναπηρία, δηλαδή εκείνα που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά ( κλασική) υποδοχή και βύσμα. Αυτός ο σχεδιασμός υποδοχής σε μια συσκευή που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εύκολα από το κοινό-στόχο μου χρησιμοποιώντας τον αγκώνα, την άκρη των χεριών, τα δάχτυλα των ποδιών, τη φτέρνα, το χέρι όπως αυτά του κοινού-στόχου μου. Προσπάθησα να φτιάξω ένα "Universal Σχέδιο".

Όνομα έργου : Easy Socket, Όνομα σχεδιαστών : Akin Kayiket, Όνομα πελάτη : .

Easy Socket Ο Σχεδιασμός Της Ηλεκτρικής Πρίζας

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.