Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Προσαρτημένο Swing-Away Τραπέζι

Ergo-table for bed

Το Προσαρτημένο Swing-Away Τραπέζι Το τραπέζι είναι σε θέση να περιστρέφεται σε μια συγκεκριμένη γωνία ώστε να χωράει κάτω από το κρεβάτι / διαμέρισμα για μεγιστοποίηση του χώρου και να ανοίγει με χρησιμοποιήσιμο τρόπο. Δυνατότητα λίγης περιστρεφόμενης λειτουργίας που βρίσκεται σε 2 επίπεδα για εύκολη ταλάντευση για τον χρήστη. Μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση πιθανών προβλημάτων κατά την τοποθέτηση του φορητού υπολογιστή ή παρόμοιων συσκευών απευθείας στο κρεβάτι που παγιδεύει τη ροή αέρα. Σε εργονομική άποψη, ο πίνακας Swing επιτρέπει στον χρήστη να έχει μια κατάλληλη επιφάνεια στήριξης για να αποφύγει να πιέσει στην αγκαλιά του χρήστη. Ενώ το σώμα είναι σε προτιμώμενη στάση, το τραπέζι στρέφεται προς αυτόν / διατηρώντας εύκολα άνεση. Η χρήση του πίνακα είναι επίσης φιλική για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Όνομα έργου : Ergo-table for bed, Όνομα σχεδιαστών : Ivan Paul B. Abanilla, Όνομα πελάτη : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Το Προσαρτημένο Swing-Away Τραπέζι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.