Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Του Πακέτου Τσίχλας

ZEUS

Ο Σχεδιασμός Του Πακέτου Τσίχλας Σχέδια συσκευασίας για τσίχλες. Η ιδέα αυτού του σχεδιασμού είναι «διεγερτική ευαισθησία». Οι στόχοι των προϊόντων είναι άνδρες στα είκοσι τους και αυτά τα καινοτόμα σχέδια τους βοηθούν να επιλέγουν προϊόντα στα καταστήματα ενστικτωδώς. Τα κύρια γραφικά εκφράζουν την εντυπωσιακή παγκόσμια θέα του φυσικού φαινομένου που συνδέεται με κάθε γεύση. THUNDER SPARK για μια αίσθηση και ηλεκτριστική γεύση, SNOW STORM για κατάψυξη και έντονη δροσιστική γεύση και RAIN SHOWER για γεύση υγρασίας, ζουμερού και υδαρής αίσθησης.

Όνομα έργου : ZEUS, Όνομα σχεδιαστών : Yoichi Kondo, Όνομα πελάτη : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS Ο Σχεδιασμός Του Πακέτου Τσίχλας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.