Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Κοσμήματα

Melek Taus

Τα Κοσμήματα Σε μια συγκεκριμένη ιδεολογία, ο Θεός θέτει τον κόσμο υπό τη φροντίδα επτά αγίων αγγέλων. Το Melek Taus ή το The Peacock Angel είναι το μεγαλύτερο και το πρώτο που αναδύθηκε από το Φως του Θεού με τη μορφή ουράνιου τόξου. Συλλογικά αυτοί οι επτά άγγελοι είναι τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου, με τον Melek Taus να είναι μπλε. Όταν ο Melek Taus αρνήθηκε να υποκύψει στον Αδάμ, πέταξε από τον ουρανό. Μετάνιωσε από την αμαρτία της υπερηφάνειας και έκλαψε για 7.000 χρόνια, τα δάκρυά του σβήνουν τις φωτιές της κόλασης. Ο Melek Taus συγχωρέθηκε και επανήλθε ως αρχηγός των αγγέλων. Ο Melek Taus είναι μια προέλευση του Θεού που δημιούργησε τον Κόσμο από το Κοσμικό EGG.

Όνομα έργου : Melek Taus, Όνομα σχεδιαστών : Samira Mazloom, Όνομα πελάτη : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Τα Κοσμήματα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.