Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εσωτερική Διακόσμηση Λιανικής

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Η Εσωτερική Διακόσμηση Λιανικής Ο πελάτης αναζητά δημιουργικό σχεδιασμό για να αντιπροσωπεύσει καλά την επωνυμία. Το όνομα «Hiveometric» διαμορφώνεται από δύο λέξεις «κυψέλη» και «γεωμετρική», η οποία απλά λέει την κύρια έννοια και απεικονίζει το σχέδιο. Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από το προϊόν ήρωας της μάρκας, μια ηλεκτρική εστία σε σχήμα κηρήθρας. Οραματιζόταν ως ένα σύμπλεγμα κηρήθρων, χαρακτηριστικά τοίχου και οροφής σε τακτοποιημένα φινιρίσματα, απρόσκοπτη σύνδεση και αλληλεπίδραση πολύπλοκων γεωμετρικών μορφών. Οι γραμμές είναι λεπτές και καθαρές, με αποτέλεσμα μια κομψή σύγχρονη εμφάνιση που συμβολίζει την άπειρη φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Όνομα έργου : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Όνομα σχεδιαστών : Alain Wong, Όνομα πελάτη : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Η Εσωτερική Διακόσμηση Λιανικής

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.