Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ασύρματο Ηχείο

Saxound

Το Ασύρματο Ηχείο Το Saxound είναι μια μοναδική ιδέα εμπνευσμένη από μερικούς από τους κορυφαίους ομιλητές στον κόσμο. Είναι μια συγχώνευση της καλύτερης καινοτομίας που έχει γίνει ήδη πριν από λίγα χρόνια, με ένα μείγμα της δικής μας καινοτομίας, καθιστώντας έτσι μια εντελώς νέα εμπειρία για το άνθρωποι. Τα βασικά στοιχεία του Saxound είναι το κυλινδρικό σχήμα και το σπείρωμα. Οι διαστάσεις του Saxound εμπνέονται από έναν κανονικό συμπαγή δίσκο διαμέτρου 13 εκατοστών και ύψους 9,5 εκατοστών, ο οποίος μπορεί να μετατοπιστεί με το ένα χέρι. Αποτελείται από δύο 1 "Tweeter, δύο μεσαίοι οδηγοί 2" και ένα καλοριφέρ μπάσων τοποθετημένα σε τόσο μικρό παράγοντα.

Όνομα έργου : Saxound, Όνομα σχεδιαστών : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Όνομα πελάτη : Design Under Garage.

Saxound Το Ασύρματο Ηχείο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.