Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κομοδίνο

dog-commode

Κομοδίνο Αυτό το κομοδίνο είναι παρόμοιο με ένα σκυλί εξωτερικά. Είναι πολύ χαρούμενο, αλλά, ταυτόχρονα, είναι πολύ λειτουργικό. Δεκατρία κουτιά διαφορετικού μεγέθους βρίσκονται μέσα σε αυτό το κομοδίνο. Αυτό το κομμάτι αποτελείται από τρία μεμονωμένα μέρη, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν ένα μοναδικό πράγμα. Τα αρχικά πόδια δίνουν την ψευδαίσθηση του όρθιου σκύλου.

Όνομα έργου : dog-commode, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Kovtun, Όνομα πελάτη : Xo-Xo-L design.

dog-commode Κομοδίνο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.