Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Συσκευασίας

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Ο Σχεδιασμός Συσκευασίας Το Έργο ήταν να Σχεδιάσει ολοκαίνουργια εντύπωση με την υπάρχουσα συσκευασία προϊόντων, την οποία ο πελάτης μου δεν εντυπωσίασε. Αυτό είναι το πρώτο προϊόν που έκανε ποτέ η INNOTIVO, ο πελάτης μου περίμενε ότι ο σχεδιασμός μου θα έδινε ένα σημείο αναφοράς για τα επερχόμενα προϊόντα στο μέλλον, και αυτή η συσκευασία προϊόντων κατάφερε να εκπληρώσει επιτυχώς τον "INNOTIVO" τρόπο σχεδιασμού, φουτουριστικό και ισχυρό οπτικό αντίκτυπο.

Όνομα έργου : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Όνομα σχεδιαστών : Jeffery Yap ®, Όνομα πελάτη : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Ο Σχεδιασμός Συσκευασίας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.