Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Μεταφοράς

The Cube

Η Συσκευασία Μεταφοράς Το προϊόν υπογραφής μας Το Cube είναι ένα Open Critecting Crating System που είναι μια πατενταρισμένη τεχνολογία διαταραχής στον κλάδο των συσκευασιών. Είναι η μόνη λύση αγοράς που έχει σχεδιαστεί για να μεταβεί από τη φόρτωση προϊόντων στο τέλος μιας γραμμής παραγωγής κατασκευαστών, σε ένα φορτηγό παράδοσης, και κατευθείαν στο πάτωμα πωλήσεων λιανικής ή διανομείς πολλών διαφορετικών βιομηχανιών επίσης, μειώνοντας την υπερβολική συσκευασία και εξαλείφοντας τα επίπεδα κόστους . Ήταν ο πρώτος σχεδιασμός συσκευασίας που πληρούσε τις οδηγίες περί περιβαλλοντικών και δοκιμών ISTA από τη Walmart.

Όνομα έργου : The Cube, Όνομα σχεδιαστών : Luis Felipe Rego, Όνομα πελάτη : Smart Packaging Systems.

The Cube Η Συσκευασία Μεταφοράς

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.