Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Έπιπλα Σπιτιού Και Γραφείου

Egg-table

Έπιπλα Σπιτιού Και Γραφείου Η βάση του τραπεζιού είναι ο μεταλλικός δακτύλιος, στη μέση του οποίου είναι τοποθετημένο το γυαλί και το εξωτερικό μέρος είναι κατασκευασμένο από ξύλο, πλαστικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό, κατάλληλο για τα τραπέζια. Το τραπέζι έχει δύο πόδια σχήματος L από μέταλλο, τα οποία φαίνονται το ένα πάνω στο άλλο, και από αυτό παρέχουν την ακαμψία. Ο πίνακας μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πλήρως για μεταφορά.

Όνομα έργου : Egg-table, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Kovtun, Όνομα πελάτη : Xo-Xo-L design.

Egg-table Έπιπλα Σπιτιού Και Γραφείου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.