Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Led-Spotlight

Stratas.02

Το Led-Spotlight Spotlight LED για τοποθέτηση σε κομμάτι, σχεδιασμένο ειδικά για τη μονάδα LED Xicato XSM Artist Series (το καλύτερο LED απόδοσης χρώματος στην κατηγορία του). Ιδανικό για φωτισμό έργων τέχνης και εσωτερικών χώρων, καθαρή αισθητική και συμπαγές συνολικό μέγεθος. Το Stratas.02 διατίθεται στάνταρ με 3 εναλλάξιμους ανακλαστήρες (spot 20˚, medium 40˚, flood 60˚) και ένα κηρήθρα αντιθαμβωτικό περικάλυμμα.

Όνομα έργου : Stratas.02, Όνομα σχεδιαστών : Christian Schneider-Moll, Όνομα πελάτη : .

Stratas.02 Το Led-Spotlight

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.