Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Έκθεση Φωτισμού Και Κατάστημα

Light Design Center Speyer, Germany

Έκθεση Φωτισμού Και Κατάστημα Ο εκθεσιακός χώρος του νέου Light Center Speyer, που στεγάζεται σε ένα εργοστάσιο, θα πρέπει να σχεδιαστεί ως εκθεσιακός χώρος, συμβουλευτικός χώρος και τόπος συνάντησης. Εδώ, ένα πλαίσιο δημιουργίας εφέ εσωτερικής σχεδίασης θα δημιουργήθηκε για όλες τις τελευταίες τάσεις φωτισμού, τεχνολογίες και ελαφριά σχέδια. Η εξελιγμένη δομή της ήταν να χτίσει τη ραχοκοκαλιά ολόκληρης της έκθεσης φωτός, αλλά ταυτόχρονα δεν επισκιάζει ποτέ την προτεραιότητα των αντικειμένων φωτισμού που θα εκτίθενται. Για το σκοπό αυτό, η φύση δημιούργησε ένα ενοποιητικό σχήμα ως έμπνευση: το "twister", ένα φυσικό φαινόμενο με αόρατες δυνάμεις ...

Όνομα έργου : Light Design Center Speyer, Germany, Όνομα σχεδιαστών : Peter Stasek, Όνομα πελάτη : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Έκθεση Φωτισμού Και Κατάστημα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.