Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αξεσουάρ Κουζίνας

KITCHEN TRAIN

Αξεσουάρ Κουζίνας Η χρήση διαφορετικών μορφών εργαλείων κουζίνας δημιουργεί ένα ακατάστατο περιβάλλον μαγειρέματος εκτός από την οπτική ενόχληση. Με λίγα λόγια, προσπάθησα να φτιάξω ένα ενιαίο σύνολο από αυτά τα δημοφιλή αξεσουάρ κουζίνας που χρησιμοποιούνται συνήθως σε όλα τα σπίτια. Αυτός ο σχεδιασμός ήταν αποκλειστικά εμπνευσμένος από τη δημιουργικότητα. Η "ενωμένη μορφή" και η "ευχάριστη εμφάνιση" είναι δύο από τα χαρακτηριστικά της. Επιπλέον, θα είναι ευπρόσδεκτη από την αγορά λόγω της καινοτόμου εμφάνισής της. Αυτό θα είναι μια ευκαιρία για τον κατασκευαστή και τον πελάτη ότι 6 σκεύη αγοράζονται σε ένα πακέτο.

Όνομα έργου : KITCHEN TRAIN, Όνομα σχεδιαστών : Ahmad Abedini, Όνομα πελάτη : Iranian Industrial Designers Institute.

KITCHEN TRAIN Αξεσουάρ Κουζίνας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.