Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Ζαχαροκάλαμα

Two spoons of sugar

Τα Ζαχαροκάλαμα Η κατανάλωση τσαγιού ή η κατανάλωση καφέ δεν είναι μόνο για την απόσβεση όταν διψάτε. Είναι μια τελετή απόλαυσης και κοινής χρήσης. Η προσθήκη ζάχαρης στον καφέ ή το τσάι σας θα μπορούσε να είναι τόσο εύκολη όσο θυμάστε τους ρωμαϊκούς αριθμούς! Είτε χρειάζεστε ένα κουτάλι ζάχαρης ή δύο ή τρία, απλά πρέπει να επιλέξετε έναν από τους τρεις αριθμούς από ζάχαρη και να το βάλετε στο ζεστό / κρύο ποτό σας. Μια μεμονωμένη ενέργεια και ο σκοπός σας επιλύεται. Χωρίς κουτάλι, χωρίς μέτρηση, γίνεται τόσο απλό.

Όνομα έργου : Two spoons of sugar, Όνομα σχεδιαστών : Stav Axenfeld, Όνομα πελάτη : .

Two spoons of sugar Τα Ζαχαροκάλαμα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.