Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα Τραπεζαρίας

'A' Back Windsor

Καρέκλα Τραπεζαρίας Το μασίφ ξύλο, τα παραδοσιακά κουφώματα και τα σύγχρονα μηχανήματα ανανεώνουν την ωραία καρέκλα Windsor. Τα μπροστινά πόδια περνούν από το κάθισμα για να γίνουν ο βασιλιάς και τα πίσω πόδια φτάνουν στην κορυφή. Με τριγωνισμό, αυτός ο ισχυρός σχεδιασμός επαναπροσδιορίζει τις δυνάμεις συμπίεσης και έντασης στο μέγιστο οπτικό και φυσικό αποτέλεσμα. Η βαφή γάλακτος ή το διαυγές λάδι διατηρούν τη βιώσιμη παράδοση των Windsor Chairs.

Όνομα έργου : 'A' Back Windsor , Όνομα σχεδιαστών : Stoel Burrowes, Όνομα πελάτη : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Καρέκλα Τραπεζαρίας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.