Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Προσωρινό Κέντρο Πληροφοριών

Temporary Information Pavilion

Το Προσωρινό Κέντρο Πληροφοριών Το έργο είναι ένα προσωρινό περίπτερο μικτής χρήσης στο Trafalgar του Λονδίνου για διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις. Η προτεινόμενη δομή δίνει έμφαση στην έννοια της «χρονικότητας» χρησιμοποιώντας την ανακύκλωση εμπορευματοκιβωτίων ως το κύριο υλικό κατασκευής. Η μεταλλική του φύση έχει σκοπό να δημιουργήσει μια αντίθετη σχέση με το υπάρχον κτίριο που ενισχύει τη μεταβατική φύση της ιδέας. Επίσης, η επίσημη έκφραση του κτιρίου οργανώνεται και τακτοποιείται με τυχαίο τρόπο δημιουργώντας ένα προσωρινό ορόσημο στο χώρο για να προσελκύσει οπτική αλληλεπίδραση κατά τη σύντομη ζωή του κτιρίου.

Όνομα έργου : Temporary Information Pavilion, Όνομα σχεδιαστών : Yu-Ngok Lo, Όνομα πελάτη : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Το Προσωρινό Κέντρο Πληροφοριών

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.