Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αδιάβροχο

UMBRELLA COAT

Αδιάβροχο Αυτό αδιάβροχο είναι ένας συνδυασμός αδιάβροχου, ομπρέλας και αδιάβροχου παντελονιού. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την ποσότητα της βροχής μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά επίπεδα προστασίας. Το μοναδικό του χαρακτηριστικό είναι ότι συνδυάζει αδιάβροχο και ομπρέλα σε ένα στοιχείο. Με το «αδιάβροχο ομπρέλα» τα χέρια σας είναι ελεύθερα. Επίσης, μπορεί να είναι ιδανικό για αθλητικές δραστηριότητες, όπως ιππασία ποδήλατο. Επιπλέον, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο δεν συναντάτε άλλες ομπρέλες καθώς η κουκούλα ομπρέλας εκτείνεται πάνω από τους ώμους σας.

Όνομα έργου : UMBRELLA COAT, Όνομα σχεδιαστών : Athanasia Leivaditou, Όνομα πελάτη : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Αδιάβροχο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.