Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γραφείο

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Το Γραφείο Αξιοποιώντας τις δομικές και φορμαλιστικές ιδιότητες του γυψοσανίδας, ένα λευκό δίχτυ ξεδιπλώνεται σε γκρι φόντο. Οι λευκές γραμμές είναι διαμορφωμένες έτσι ώστε να εξυπηρετούν τις διαφορετικές λειτουργίες του εσωτερικού (βιβλιοθήκη, φωτισμός, αποθήκευση cd, ράφια και γραφεία). Αυτή η ιδέα προέρχεται από μια ολιστική φιλοσοφία σχεδιασμού και επίσης υπάρχουν επιρροές από τη θεωρία του χάους.

Όνομα έργου : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Όνομα σχεδιαστών : Athanasia Leivaditou, Όνομα πελάτη : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Το Γραφείο

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.