Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Έξυπνα Έπιπλα

Fluid Cube and Snake

Τα Έξυπνα Έπιπλα Το Hello Wood δημιούργησε μια σειρά επίπλων εξωτερικού χώρου με έξυπνες λειτουργίες για χώρους κοινότητας. Ξαναπροσδιορίζοντας το είδος των δημόσιων επίπλων, σχεδίασαν οπτικά ελκυστικές και λειτουργικές εγκαταστάσεις, με σύστημα φωτισμού και πρίζες USB, που απαιτούσαν την ενσωμάτωση ηλιακών συλλεκτών και μπαταριών. Το φίδι είναι μια αρθρωτή δομή. Τα στοιχεία του είναι μεταβλητά ώστε να ταιριάζουν στον συγκεκριμένο ιστότοπο. Το Fluid Cube είναι μια σταθερή μονάδα με γυάλινη κορυφή με ηλιακά στοιχεία. Το στούντιο πιστεύει ότι ο σκοπός του σχεδιασμού είναι να μετατρέψει τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης σε αγαπημένα αντικείμενα.

Όνομα έργου : Fluid Cube and Snake, Όνομα σχεδιαστών : Hello Wood, Όνομα πελάτη : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Τα Έξυπνα Έπιπλα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.