Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Προσαρμόσιμος Υπολογιστής All-In-One

BENT

Ο Προσαρμόσιμος Υπολογιστής All-In-One Σχεδιασμένο με την αρχή της μαζικής προσαρμογής, ικανοποιώντας τις ανάγκες των χρηστών με καλύτερο τρόπο εντός των περιορισμών της μαζικής παραγωγής. Η κύρια πρόκληση σε αυτό το έργο ήταν να παρουσιάσει ένα σχέδιο που θα ικανοποιούσε διαφορετικές ανάγκες τεσσάρων ομάδων χρηστών εντός των περιορισμών της μαζικής παραγωγής. Τρία κύρια στοιχεία προσαρμογής ορίζονται και χρησιμοποιούνται για τη διαφοροποίηση του προϊόντος για αυτές τις ομάδες χρηστών: 1. κοινή χρήση οθόνης2 . προσαρμογή ύψους οθόνης 3. συνδυασμός πληκτρολογίου-αριθμομηχανής. Μια προσαρμόσιμη μονάδα δευτερεύουσας οθόνης προσαρτάται ως λύση και ένας μοναδικός προσαρμόσιμος συνδυασμός πληκτρολογίου-αριθμομηχανής είναι

Όνομα έργου : BENT, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : Vestel Electronics Co..

BENT Ο Προσαρμόσιμος Υπολογιστής All-In-One

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.