Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σύστημα Wayfinding

Airport Bremen

Το Σύστημα Wayfinding Ένας μοντέρνος σχεδιασμός υψηλής αντίθεσης και μια ξεκάθαρη πληροφορία, η Hirarchie διακρίνει το νέο σύστημα. Το σύστημα προσανατολισμού λειτουργεί γρήγορα και θα συμβάλει θετικά στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στο αεροδρόμιο. Τα πιο σημαντικά μέσα δίπλα στη χρήση μιας νέας γραμματοσειράς, ένα διακριτικό στοιχείο βέλους, η εισαγωγή διαφορετικών χρωμάτων υψηλής αντίθεσης. Ήταν ιδιαίτερα σε λειτουργικές και ψυχολογικές πτυχές, όπως καλή ορατότητα, αναγνωσιμότητα και καταγραφή πληροφοριών χωρίς εμπόδια. Χρησιμοποιούνται νέες θήκες αλουμινίου με σύγχρονο, βελτιστοποιημένο φωτισμό LED. Προστέθηκαν πύργοι σήμανσης.

Τα Έπιπλα Λεκάνης

Eva

Τα Έπιπλα Λεκάνης Η έμπνευση του σχεδιαστή προήλθε από τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τη χρήση του ως ένα ήσυχο αλλά αναζωογονητικό χαρακτηριστικό στο χώρο του μπάνιου. Προέκυψε από την έρευνα αρχιτεκτονικών μορφών και απλού γεωμετρικού όγκου. Η λεκάνη θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα στοιχείο που καθορίζει διαφορετικούς χώρους γύρω και ταυτόχρονα ένα κεντρικό σημείο στον χώρο. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, καθαρό και ανθεκτικό. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές, όπως αυτόνομος, πάγκος καθίσματος και επιτοίχιος τοίχος, καθώς και μονός ή διπλός νεροχύτης. Οι παραλλαγές στο χρώμα (χρώματα RAL) θα βοηθήσουν στην ενσωμάτωση του σχεδιασμού στο χώρο.

Η Έννοια Της Συσκευασίας

Faberlic Supplements

Η Έννοια Της Συσκευασίας Στον σύγχρονο κόσμο, οι άνθρωποι εκτίθενται συνεχώς στις επιθετικές επιπτώσεις των εξωτερικών αρνητικών παραγόντων. Η κακή οικολογία, ο πολυάσχολος ρυθμός της ζωής σε μεγαλοπόλεις ή στρες οδηγεί σε αυξημένα φορτία στο σώμα. Για την ομαλοποίηση και βελτίωση της λειτουργικής κατάστασης του σώματος, χρησιμοποιούνται συμπληρώματα. Η κύρια μεταφορά αυτού του έργου έχει γίνει το διάγραμμα βελτίωσης της ευημερίας ενός ατόμου με τη χρήση συμπληρωμάτων. Επίσης, το κύριο γραφικό στοιχείο επαναλαμβάνει το σχήμα του γράμματος F - το πρώτο γράμμα της επωνυμίας.

Σπίτι

Dezanove

Σπίτι Η έμπνευση του αρχιτέκτονα προήλθε από το ξακουσμένο ξύλο ευκαλύπτου των «μπατάων». Αυτές είναι οι πλατφόρμες παραγωγής μυδιών στις εκβολές και που αποτελούν την πολύ σημαντική τοπική βιομηχανία στο "Ria da Arousa" της Ισπανίας. Το ξύλο ευκαλύπτου χρησιμοποιείται σε αυτές τις πλατφόρμες και υπάρχουν επεκτάσεις αυτού του δέντρου στην περιοχή. Η εποχή του ξύλου δεν είναι κρυμμένη και οι διαφορετικές εξωτερικές και εσωτερικές όψεις του ξύλου χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία διαφορετικών αισθήσεων. Το σπίτι προσπαθεί να δανειστεί την παράδοση του περιβάλλοντος χώρου και να τα αποκαλύψει μέσα από την ιστορία που περιγράφεται στο σχέδιο και τις λεπτομέρειες.

Εστιατόριο

Xin Ming Yuen

Εστιατόριο Η είσοδος είναι μια παρέλαση αντικρουόμενων υλικών, δομών και χρωμάτων. Ο χώρος υποδοχής είναι ένας χώρος ήρεμης άνεσης. Τα ευχάριστα μοτίβα συναντούν παιχνιδιάρικες διακοσμήσεις. Πίσω είναι μια δυναμική περιοχή μπαρ μέσα σε ένα περιβάλλον ηρεμίας. Τα παραδοσιακά κινέζικα χαρακτηριστικά φώτα με μοτίβο Hui προσθέτουν μια αίσθηση φουτουρισμού. Η τραπεζαρία περνά μέσα από ένα όμορφα διακοσμημένο στέγαστρο. Διακοσμημένο με λουλούδια, ψάρια υδατάνθρακες, ανάγλυφες οθόνες βιτρό και τα αρχαία ντουλάπια βοτάνων Bai Zi, είναι ένα οπτικό ταξίδι στο χρόνο και τα πολιτιστικά λείψανα της μόδας.

Ο Χώρος Λιανικής

Portugal Vineyards

Ο Χώρος Λιανικής Το concept store Portugal Vineyards είναι το πρώτο φυσικό κατάστημα για την online εταιρεία εξειδικευμένων κρασιών. Βρίσκεται δίπλα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, απέναντι από το δρόμο και καταλαμβάνει 90μ2, το κατάστημα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο χωρίς χωρίσματα. Το εσωτερικό είναι ένας τυφλά λευκός και ελάχιστος χώρος με κυκλική κυκλοφορία - ένας λευκός καμβάς για να λάμπει και να εμφανίζεται το πορτογαλικό κρασί. Τα ράφια είναι σκαλισμένα από τους τοίχους σε σχέση με τις βεράντες του κρασιού σε μια συναρπαστική εμπειρία λιανικής 360 μοιρών χωρίς μετρητή.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.