Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι

Gabo

Δαχτυλίδι Ο δακτύλιος Gabo σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ξαναβλέπουν την παιχνιδιάρικη πλευρά της ζωής, η οποία συνήθως χάνεται όταν φτάνει η ενηλικίωση. Ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από τις αναμνήσεις της παρατήρησης του γιου της να παίζει με τον πολύχρωμο μαγικό κύβο του. Ο χρήστης μπορεί να παίξει με το δαχτυλίδι περιστρέφοντας τις δύο ανεξάρτητες μονάδες. Με αυτόν τον τρόπο, τα σετ χρωμάτων πολύτιμων λίθων ή η θέση των ενοτήτων μπορούν να ταιριάζουν ή να ταιριάζουν. Εκτός από την παιχνιδιάρικη πτυχή, ο χρήστης έχει την επιλογή να φοράει διαφορετικό δαχτυλίδι καθημερινά.

Η Ψυχαγωγία

Free Estonian

Η Ψυχαγωγία Σε αυτό το μοναδικό έργο τέχνης, η Olga Raag χρησιμοποίησε εσθονικές εφημερίδες από το έτος που το αυτοκίνητο είχε αρχικά κατασκευαστεί το 1973. Οι κίτρινες εφημερίδες της Εθνικής Βιβλιοθήκης φωτογραφήθηκαν, καθαρίστηκαν, προσαρμόστηκαν και επεξεργάστηκαν για να χρησιμοποιηθούν στο έργο. Το τελικό αποτέλεσμα εκτυπώθηκε σε ειδικό υλικό που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα, το οποίο διαρκεί 12 χρόνια και χρειάστηκε 24 ώρες για να εφαρμοστεί. Το Free Estonian είναι ένα αυτοκίνητο που τραβάει την προσοχή και περιβάλλει ανθρώπους με θετική ενέργεια και νοσταλγικά, παιδικά συναισθήματα. Καλεί την περιέργεια και την αφοσίωση από όλους.

Το Ιππικό Συγκρότημα

Emerald

Το Ιππικό Συγκρότημα Ολιστική αρχιτεκτονική και χωρική έργα εικόνα ενώνει και τα έξι κτίρια αποκαλύπτει τη λειτουργική ταυτότητα του καθενός. Εκτεταμένες προσόψεις αρένων και στάβλων που κατευθύνονται σε διοικητικό σύνθετο πυρήνα. Εξάπλευρο κτίριο ως κρυστάλλινο πλέγμα στηρίζεται σε ξύλινο σκελετό όπως στο κολιέ. Τρίγωνα τοίχου διακοσμημένα με σκέδαση γυαλιού ως σμαραγδένιες λεπτομέρειες. Η κυρτή λευκή κατασκευή υπογραμμίζει την κύρια είσοδο. Το πλέγμα προσόψεων είναι επίσης μέρος του εσωτερικού χώρου, όπου το περιβάλλον γίνεται αντιληπτό μέσω διαφανούς ιστού. Οι εσωτερικοί χώροι συνεχίζουν το θέμα των ξύλινων κατασκευών, χρησιμοποιώντας κλίμακα στοιχείων σε πιο αναλογική ανθρώπινη κλίμακα.

Η Ορχήστρα Ηχείων

Sestetto

Η Ορχήστρα Ηχείων Ένα ορχηστρικό σύνολο ηχείων που παίζουν μαζί σαν πραγματικούς μουσικούς. Το Sestetto είναι ένα πολυκαναλικό σύστημα ήχου για αναπαραγωγή μεμονωμένων κομματιών οργάνων σε ξεχωριστά ηχεία διαφορετικών τεχνολογιών και υλικών αφιερωμένων στη συγκεκριμένη θήκη ήχου, μεταξύ καθαρού σκυροδέματος, ηχητικών ξύλινων ηχοσανίδων και κεραμικών κέρατων. Η ανάμειξη κομματιών και ανταλλακτικών επανέρχεται στο φυσικό μέρος της ακρόασης, όπως σε μια πραγματική συναυλία. Το Sestetto είναι η ορχήστρα δωματίου της ηχογραφημένης μουσικής. Το Sestetto παράγεται άμεσα από τους σχεδιαστές του Stefano Ivan Scarascia και Francesco Shyam Zonca.

Καφενείο

Perception

Καφενείο Αυτό το μικρό, ζεστό ξύλινο καφενείο βρίσκεται στη γωνία του σταυροδρόμι σε μια ήσυχη γειτονιά. Η κεντρική ζώνη ανοιχτής προετοιμασίας κάνει μια καθαρή και εκτεταμένη εμπειρία της απόδοσης του barista στους επισκέπτες παντού που κάθονται στο μπαρ ή στο τραπέζι του καφέ. Το αντικείμενο οροφής που ονομάζεται "Δέντρο σκίασης" ξεκινά από το πίσω μέρος της ζώνης προετοιμασίας και καλύπτει τη ζώνη πελατών για να κάνει ολόκληρη την ατμόσφαιρα αυτού του καφέ. Δίνει ένα ασυνήθιστο χωρικό αποτέλεσμα στους επισκέπτες και γίνεται επίσης ένα μέσο για άτομα που θέλουν να χαθούν στη σκέψη τους με καφέ γεύσεις.

Δημόσια Εξωτερική Καρέκλα Κήπου

Para

Δημόσια Εξωτερική Καρέκλα Κήπου Το Para είναι ένα σύνολο δημόσιων εξωτερικών καρεκλών σχεδιασμένων να παρέχουν περιορισμένη ευελιξία στις εξωτερικές ρυθμίσεις. Ένα σετ καρεκλών που έχει μοναδικά συμμετρική μορφή και αποκλίνει εντελώς από την εγγενή οπτική ισορροπία του συμβατικού σχεδιασμού της καρέκλας Εμπνευσμένο από απλό σχήμα τραμπάλας, αυτό το σετ εξωτερικών καρεκλών είναι τολμηρό, μοντέρνο και χαιρετίζει την αλληλεπίδραση. Και οι δύο με βαρύ πυθμένα, το Para A υποστηρίζει περιστροφή 360 γύρω από τη βάση του και το Para B υποστηρίζει αμφίδρομη ανατροπή.